Munkatársak

Mobility Energy Innovations Kft. fő munkatársain kívül számos független szakértővel dolgozik együtt az energetika és mobilitás területén.

Főbb munkatársak


Dr. Mátrai Tamás

tmatrai@me-innovations.hu

Dr. Mátrai Tamás a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Épitőmérnöki szakán szerezte meg B.Sc. diplomáját, az MIT-Portugal Program keretein  belül „Complex Transport Infrastructure Systems” témában M.Sc. diplomáját, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen „Városi kerékpáros közlekedési rendszerek komplex elemzése innovatív módszerekkel” témában PhD címét. Az ME Innovations Kft. egyik tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, valamint a BME Közlekedéstechnolóigiai és Közlekedésgazdasági Tanszékének adjunktusa. 2011 és 2014 között több nemzetközi K+F tevékenységért volt felelős a Budapesti Közlekedési Központban projektvezetőként. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a közlekedési projektek költség-haszon elemzésében, megvalósíthatósági tanulmányaiban és makroszkópikus modellezésében. Az elmúlt 5 évben részt vett több energetikai K+F projektben. Folyamatosan közreműködik az Európai Bizottság által finanszírozott K+F projektek szakmai, pénzügyi és adminisztratív vezetésében, úgymint INTERRFACE, FLEXITRANSTORE, MaaS4EU, Electric Traveling, MOVECIT, PROSPECT, FLOW, BestPaths, SOLUTIONS, NODES, TIDE, CH4LLENGE, STARS, Module CloseTo, PRESS4TRANSPORT, TECH-CLINIC SST, RESCUE, SUGRE.


Mátrai Attila

amatrai@me-innovations.hu

Mátrai Attila a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki karán szerzett villamosmérnök képesítést alap és mester fokon. Az ME Innovation Kft.  tulajdonosa és villamosenergetikai szakértője. Demonstrátorként dolgozott a BME Villamosenergatika Tanszékén, ahol munkakörébe tartozott rendszeres laborfoglalkozások tartása a Nagyfeszültségű Laboratóriumban és szerepet vállal több fejlesztési projektben. Ezek közé tartoznak többek között az INTERRFACE, FLEXITRANSTORE és BethPaths. Eddigi legnagyobb sikere a laborban használt adminisztrációs rendszer fejlesztése, amely segítésget nyújt a laborban zajló feszültség alatti munkavégzés eszközeinek periodikus és átvételi bevizsgálásainak adminisztratív munkájában. Jelentős tudással és tapasztalattal rendelkezik különböző programozási nyelvekben és projektekben, továbbá a Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesületének korábbi elnökségi tagja.